dimecres, 24 de desembre del 2014

018 - Quadern de bitàcola (17-12-2014)

La darrera classe del trimestre i de l'any vam dedicar-la íntegrament a posar a prova l'interrogatori que vam crear la setmana passada. I vam anar a la cerca i captura de les funcions sintàctiques dels exercicis.

Trobo que, malgrat una mica feixuc, va ser una classe profitosa per posar la base del que farem a la tornada de la parada nadalenca. Vam comprovar també que si fem les preguntes adequades al verb i si el sotmetem a un exhaustiu interrogatori sabrem trobar els culpables del crim sintàctic de l'oració.

Aprofito també aquest post per passar-vos un minidossier d'activitats sobre morfologia i comprensió lectora. Feu tot el que pugueu i després de festes farem una sessió de repàs i de comentaris sobre el dossier. 


Així doncs, deixem aturada l'activitat normal de les classes fins al dia 8 de gener. L'any  vinent hi tornaré amb més llengua catalana i algunes sorpreses! ; ) Però de tant en tant m'hi deixaré caure per aquí. 

Ah!, i si necessiteu qualsevol cosa, teniu algun dubte sobre el  dossier o sobre alguna qüestió relacionada amb el que hem vist fins ara, no dubteu a enviar-me un correu electrònic o deixar un missatge al suro.

Bones i lingüístiques festes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada