divendres, 24 d’abril del 2015

038 - Quadern de bitàcola (22-04-15)

Ja hi som una altra vegada! Ens hem posat les piles en el que es pot considerar la recta final del curs. Anem ja cap a la prova (qui s'hi presenti, és clar!) amb molta il·lusió i, per què no, passant-ho bé.

I no havia de ser menys en el dia anterior a Sant Jordi. Per això,vam fer una sessió molt pràctica i,crec jo, que molt profitosa. Vam començar amb les correccions de les cartes formals d'una prova de català C. Ens vam aturar per coavaluar la carta d'una alumna de la classe. Ens va servir per repassar la coherència de les cartes formals.

Després, vam jugar al joc de combinació de pronoms de la professora Elisabeth Alenyà. I val a dir que va resultar senzill i, sobretot, molt entretingut. 
Per acabar la sessió, vam introduir el tema de la lectura en veu alta i l'exposició oral. No va donar temps per a la pràctica, però sí per comprendre quins elements fan que una lectura o una exposició oral sigui adequada o no. Però vam posar deures: haureu de portar enregistrades les lectures de la prova 2 de català (pàgina 11.). El proper dia les avaluarem.

I això és tot. Bona setmana!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada